De Tafelaer bestaat ondertussen al 7 jaar met een uitgebreid cliënteel van vaste tevreden klanten. Dineren moet een feest zijn en daar doen we ons uiterste best voor! Een romantische tête-à-tête, een verjaardagsetentje met vrienden of een zakelijk lunch, bij ons kan u tijdens de middag en avond terecht.

De huisgerijpte côte à l’os is onze specialiteit, maar een overheerlijk visgerecht of slaatje ontbreekt zeker niet op onze kaart. Elke maand serveren we een suggestiemenu aangepast aan het seizoen. Reserveren kan u online op deze site.

 

Wijnfrigo

De Tafelaer biedt een uitgebreid wijnassortiment afkomstig uit alle uithoeken van de wereld.

Kiest u voor een elegante Chardonnay uit Australië, Frankrijk of liever de Rossj-Bass uit Italië? Ons aanbod is zorgvuldig uitgekozen tot ieders tevredenheid. Gaat u als echte kenner, liever voor het meesterwerk van zuiverheid, dan zal de Meursault uit de Bourgognestreek uw smaakpapillen echt verwennen.

Een van onze rode toppers is de Juan Gil, een internationale Award Winner. Ontdekt u graag moderne hippe wijnflessen? Dan is Charles Smith’s Boom Boom zeker en vast het proeven waard.

We adviseren u graag met de juiste wijnkeuze bij uw lievelingsgerechten. Vraag raad aan onze medewerkers, want onze wijnfrigo herbergt wekelijks unieke pareltjes die niet op de kaart staan.

Terras

Ons zonnig terras aan de binnenzijde van de vierkantshoeve is op zich al de moeite waard om te reserveren. De gigantische parasol met verwarmingselementen charmeert elke bezoeker. Dankzij deze constructie kan u van april tot september, bij droog weer, gezellig genieten op het terras.

Wilt u alvast een glimp opvangen van ons terras? Dit kan via de 360°view.

De Josper

Maak kennis met de enige echte houtskool oven en ontdek onze heerlijke gerechten uit de Josper.

De Josper? Dit toestel is een elegante combinatie van een grill en oven. Het combineert ambachtelijkheid met innovatie en creëert een uitzonderlijk productieproces voor een verfijnde en kwalitatieve roostering. Het hout geeft het vlees een unieke smaak, textuur en garandeert de sappigheid van alle bereidingen.

Door de hoge temperaturen worden de ingrediënten dichtgeschroeid, gerookt en geroosterd. De gesloten houtskooloven vermindert de vlammen en voorkomt dat het eten droog wordt of verbrandt.

De Josper

Dit toestel is een elegante combinatie van een grill en oven. Het combineert ambachtelijkheid met innovatie en creëert een uitzonderlijk productieproces voor een verfijnde en kwalitatieve roostering.